↑ Return to Проекти

Проект Успех

 ЗАЩО КЛУБ “КИНОСВЯТ”?

Клуб КИНОСВЯТКиното e най-предпочитаната от младите хора форма на изкуство.  То оказва огромно влияние върху изграждането им,  формирането на манталитета и ценностната система на съвременния човек, на съвременния европеец и българин.

Просто е трудно обяснимо, защо след като сме убедени, че всеки завършил училище трябва да е Клуб КИНОСВЯТчел “Тартюф” или “Бай Ганьо”, не смятаме за задължително да е гледал “Великия диктатор” на Чарли Чаплин, например.

Както е важно за съвременния младеж да е прочел основополагащи произведения на световната и българската литература, така е важно и да познава жалонни филми на световното, европейското и българското кино. Ето затова ние въведохме такъв курс, съвсем условно наречен „КИНОСВЯТ”.

Чрез клуб „Киносвят“ правим така, че най-популярния вид изкуство не само да развлича младите хора, но и да разширява културата им, да развива вкуса им, да провокира самостоятелното им мислене, да помага за естетическия им избор.

Прочети повече от този файл: Защо Клуб КИНОСВЯТ

***

КЛУБОВЕТЕ “АЗ И СВЕТlogo-0ЪТ ОКОЛО МЕН”, “КИНОСВЯТ”,  “ГРЪЦКИ ЕЗИК И КУЛТУРА”, СТАРТИРАХА СВОЯТА ДЕЙНОСТ ОТ КРАСИВИЯ ГРАД БАНСКО.
42ма УЧЕНИКА, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В ТРИ КЛУБА И ДВА ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ С ПРИКЛЮЧЕНИЯ – ЕДНО ЧУДЕСНО НАЧАЛО ЗА РАБОТА  С УСПЕХ :) УБЕДЕТЕ СЕ САМИ … .

DSC00652DSC00636

DSC00627DSC00628